Μπαλί 10 ημέρες / 7 νύχτες

Μπαλί

Το στολίδι της Ινδονησίας

10 ημέρες / 7 νύχτες από 699€

 


 

Απέναντι από το ανατολικότερο σημείο της νήσου Ιάβα, το ¨Νησί των Θεών¨ κατοικείται από τους φιλικούς Μπαλινέζους που εκτίθενται στον διεθνή τουρισμό περισσότερο από κάθε άλλο κάτοικο της Ινδονησίας.

Το Μπαλί είναι, απλά, ένας από τους πιο τουριστικούς προορισμούς της Ινδονησίας, γνωστό σε όλο τον κόσμο ως ένας επίγειος παράδεισος των Νότιων Θαλασσών γεμάτος ηλιόλουστες αμμουδιές, παραδοσιακά Μπαλινέζικα χωριά, αμέτρητους Ινδονησιακούς Ναούς και εύφορες πεδιάδες με καταπράσινους ορυζώνες.

Με τη θέση του ανάμεσα στον Ισημερινό και τον Τροπικό του Καρκίνου, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 20-35C όλο το χρόνο και δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για διακοπές και ξεκούραση.

Οι παραλίες Σανούρ, Κούτα και Λέγκιαν αποτελούν τον σημαντικότερο πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες, με το μαγευτικό τους τοπίο και καταλύματα για κάθε γούστο. Στο νοτιότερο άκρο του νησιού βρίσκεται η Νούσα Ντούα,η περιοχή με τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία.

Αν όμως το Μπαλί είναι γνωστό για κάτι, αυτό είναι τα πέρα από κάθε φαντασία τοπία του και οι Ινδονησιακοί Ναοί που είναι αφιερωμένοι σε θεότητες και βασιλιάδες του παρελθόντος. Ξεκινώντας από το μεγαλύτερο ναό του Μπαλί που βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Αγκούνγκ, τον αρχαίο ναό μέσα στη ζούγκλα του δάσους Άλας Κεντατόν που κατοικούν χιλιάδες πίθηκοι, τον Γκόα Λαβάχ το ναό-σπηλιά, τον Μπατούγκαρου τον σημαντικότερο ναό για την θρησκεία τον Μπαλινέζων, και καταλήγοντας στο Τάνα Λότ τον ομορφότερο ναό του νησιού που φωλιάζει στη κορυφή ενός βράχου περιτριγυρισμένου από θάλασσα με θέα τον ωκεανό και ίσως ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα που έχετε ποτέ δει.

Στο Μπατουμπουλάν καθώς και στο ηφαίστειο Κινταμάνι θα παρακολουθήσετε τους εξωτικούς παραδοσιακούς χορούς Μπαρόνγκ και Κρίς που συμβολίζουν την αιώνια μάχη του καλού και του κακού.

Διασχίζοντας το Τζατιλουβίχ θα βιώσετε μία από της ομορφότερες εικόνες του Μπαλί με τα ατελείωτα λιβάδια ορυζώνων να απλώνονται πάνω από λόφους και κοιλάδες μέχρι εκεί που μπορεί να δει το μάτι.

Ένας τόπος με βαθιές παραδόσεις και πολιτισμό και ένα μείγμα εξωτικών τοπίων σπάνια στο κόσμο.

 

Αναμφισβήτητα το Μπαλί έχει τον τίτλο του ομορφότερου νησιού  του αρχιπελάγους προσφέροντας στιγμές αξέχαστες σε αυτόν που θα το επισκεφθεί…

 

Ζητήστε μας να σας στείλουμε τη πρόταση μας για τις ημερομηνίες που επιθυμείτε…!!!!

 

Περιλαμβάνονται
Αεροπορικά εισιτήρια 
Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
Διαμονή και διατροφη

 
 

Δεν περιλάμβανονται
Φόροι αεροδρομιων
Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
Είσοδοι σε μουσεία - θεάματα
 

Ταξιδιωτική βοήθεια
Έντυπο ενημερωτικό υλικό
Ασφάλεια ταξιδιού
ΦΠΑ