Κωνσταντινούπολη 5 ημέρες Αεροπορικώς

 

Κωνσταντινούπολη 5 ημέρες Αεροπορικώς

Οργανωμένη πενθήμερη αεροπορική εκδρομή

29 Μαρτίου – 2 Απριλίου  μόνο με 295€ Τελική τιμή

*early booking εως 30/1. Κανονική τιμή 345€

 

1η ΗΜΕΡΑ: Αθήνα - Πτήση - ξενοδοχείο

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο της Αθήνας στις 13.00 για την πτήση αναχώρησης μας για την Κωνσταντινούπολη. Η πτήση μας είναι στις 14.45 με άφιξη 17:15 στην Πόλη.
Αφού παραλάβουμε τις αποσκευές μας κατευθυνόμαστε  με το πούλμαν στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση. Ακολουθεί μια πρώτη βόλτα στην Πόλη εξ ιδίων.

 

2η ΗΜΕΡΑ: Ξενάγηση - Κρουαζιέρα

Το πρωί μετά το πρωινό ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην Πόλη (city tour). Αρχίζουμε με την επίσκεψή μας στην Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί, το Υδραγωγείο του Ιουστινιανού και τον Ιππόδρομο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην παραλία του Κεράτιου κόλπου, από όπου θα πάρουμε το καραβάκι για να κάνουμε μια μικρή κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Αφού τελειώσουμε θα μεταβούμε στο κέντρο της παλιάς Πόλης, δίπλα στη σκεπαστή αγορά για μια πρώτη βόλτα στην αγορά του Καπαλί Τσαρτσί, όπου μπορείτε να διαλέξετε είδη λαϊκής τέχνης, αλάβαστρα, χρυσαφικά, δερμάτινα και τοπικά προϊόντα σε περισσότερα από 4000 μαγαζιά της αγοράς.

Κάντε μόνο καλό παζάρι γιατί με το παζάρι οι τιμές πέφτουν και πετυχαίνετε σημαντικές εκπτώσεις.  Πρόταση: Το 360 restaurant – bar είναι ότι πιο αξιόλογο στον πεζόδρομο του Πέραν (πλατεία Taksim). Βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το GALATASARAY LISESI, εκεί που κάνει στροφή ο πεζόδρομος, στον 8ο όροφο του κτιρίου “Misir Appartimani”.  Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο.

 

3η ΗΜΕΡΑ: Πατριαρχείο - Πλατεία Ταξίμ

Θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με μια επίσκεψη στο πατριαρχείο και στις ελληνικές συνοικίες της Πόλης. Στη συνέχεια οποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί την περιοχή της Πλατείας TAKSIM. Έχουμε αρκετό χρόνο για βόλτα, και φροντίζουμε να επισκεφτούμε το SARAY για σιροπιαστά, να φάμε στα ντονεράδικα και τα τούρκικα παραδοσιακά φαστφουντάδικα, να πάμε για ένα καφέ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου MARMARA με την υπέροχη θέα.Πρόταση:  Το απόγευμα όσοι θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν την μοναδική εμπειρία του παραδοσιακού τούρκικου HAMAM. Μετά τις 20:00 και σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του Χαμάμ που έρχεται με βανάκι (απαιτείται ραντεβού).

 

4η ΗΜΕΡΑ: (προαιρετικά: εκδρομή στα Πριγκιπόνησα)

Τελευταία μετά το πρωινό μπορούμε προαιρετικά να επισκεφτούμε τα Πριγκιπόνησα για μια ημερήσια εκδρομή που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Θα μας παραλάβει το πουλμανάκι από το ξενοδοχείο, θα μεταβούμε με το καραβάκι και θα επιστρέψουμε με τον ιδιο τρόπο. Πρόταση:  Το απόγευμα όσοι θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν την μοναδική εμπειρία του παραδοσιακού τούρκικου HAMAM. Μετά τις 20:00 και σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του Χαμάμ που έρχεται με βανάκι (απαιτείται ραντεβού)

 

5η ΗΜΕΡΑ: check out, πτήση επιστροφής

Το πρωί μαζεύουμε τα πράγματά μας και μετά το check out κατευθυνόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής η οποία είναι στις 13:40. Επιστροφή στην Αθήνα, άφιξη 14:20.

 

 

 

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια με όλους τους φόρους και αποσκευές

 4 Διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο BUYUK SAHINLER 4*

Μεταφορές - Μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

Ολοήμερη ξενάγηση Πόλης

Προαιρετική εκδρομή στα Πριγκηπόνησσα

Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο

Προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση σε φολκλορικά μπαλέτα / Χανουμάκια

Αρχηγό - συνοδό εκδρομής

Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης και ΦΠΑ